Evangelistas rašė:Kiek 12,44 g sidabro savikaina iseina?
jeigu neklystu šiai dienai 1gr 925praba kainuoja 2lt
Evangelistas rašė:Kiek 12,44 g sidabro savikaina iseina?
lietuva rašė:sveiki,
iskilo problemele norejau jusu paklausti dabar esu uzsisakes moneta skirta dailei jau parejo pranesimas kad galiu apmoketi.
ar apmokejima gali atlikti kitas asmuo?ta prasme moneta uzsakyta mano vardu o pavedima atliktu kitas asmuo.
jeigu taip tai i mokejimo paskirti nieko daugiau nereikia irasyti?tik ta patvirtinimo nr?o pvz kaip mano varda pavarde nereikia?
SarasM rašė:lietuva rašė:sveiki,
iskilo problemele norejau jusu paklausti dabar esu uzsisakes moneta skirta dailei jau parejo pranesimas kad galiu apmoketi.
ar apmokejima gali atlikti kitas asmuo?ta prasme moneta uzsakyta mano vardu o pavedima atliktu kitas asmuo.
jeigu taip tai i mokejimo paskirti nieko daugiau nereikia irasyti?tik ta patvirtinimo nr?o pvz kaip mano varda pavarde nereikia?
kiek pamenu apmokėjimą turi daryt užsisakęs asmuo.. bet dėl visa ko gali pasiskambinti į LB numizmatikos skyrių pasakys tiksliau.
rmor rašė:Apyvartoje pasirodys dailei skirta moneta
lrytas.lt 2012-06-14 11:37
Lietuvos banko valdyba nutarė 10 litų kolekcinę monetą, skirtą dailei, paskelbti mokėjimo ir atsiskaitymo priemone ir išleisti ją į apyvartą 2012 m. birželio 26 d.
Monetos grafinio projekto autorė – Rūta Ničajienė, gipsinį modelį sukūrė Giedrius Paulauskis. Monetas kaldina UAB ,,Lietuvos monetų kalykla“.
Tai jau trečioji serijos ,,Lietuvos kultūra“ moneta. Pirmoji, skirta muzikai, išleista 2010 m., antroji, skirta teatrui, – 2011 m.
http://www.lrytas.lt/-13396630541338503 ... moneta.htm
Taigi, kas ruošiatės su šia moneta atsiskaitinėti Maximoje?:)
SarasM rašė:rmor rašė:Apyvartoje pasirodys dailei skirta moneta
lrytas.lt 2012-06-14 11:37
Lietuvos banko valdyba nutarė 10 litų kolekcinę monetą, skirtą dailei, paskelbti mokėjimo ir atsiskaitymo priemone ir išleisti ją į apyvartą 2012 m. birželio 26 d.
Monetos grafinio projekto autorė – Rūta Ničajienė, gipsinį modelį sukūrė Giedrius Paulauskis. Monetas kaldina UAB ,,Lietuvos monetų kalykla“.
Tai jau trečioji serijos ,,Lietuvos kultūra“ moneta. Pirmoji, skirta muzikai, išleista 2010 m., antroji, skirta teatrui, – 2011 m.
http://www.lrytas.lt/-13396630541338503 ... moneta.htm
Taigi, kas ruošiatės su šia moneta atsiskaitinėti Maximoje?:)
bet jau straipsnio foto tai griūk negyvas
Grįžti į 2012 m. lietuviškos proginės monetos
Registruoti vartotojai: Bing [Bot], noominis